AKTUALNO

  • V podjetju DELUTECH  v svoje vrste zaradi hitre rasti podjetja ponovno iščemo nove sodelavce. Aktualno delovna mesta si lahko ogleda na spodnji povezavi.


  • Tako kot vsi, tudi v našem podjetju Delutech budno spremljamo situacijo v zvezi s pojavom koronavirusa in sledimo navodilom NIJZ. Zato smo se iz preventivnih razlogov odločili, da bo naš salon in proizvodnja zaprta dokler ne dobimo informacije, da je situacija dovolj varna za nadaljevanje z delom.
    Za vsa morebitna vprašanja, povpraševanja ali katerekoli tehnične informacije smo vam na voljo preko naših elektronskih naslovov in telefonov.

     


  • Aktualna ponudba najbolj prodajanih modelov po neverjetnih cenah. Hitri dobavni roki in pestra izbira.


ISKALNIK:NAZADNJE OBJAVLJENO:

V podjetju DELUTECH  v svoje vrste zaradi hitre rasti podjetja ponovno iščemo nove sodelavce. Aktualno delovna mesta si lahko ogleda na spodnji povezavi.

Tako kot vsi, tudi v našem podjetju Delutech budno spremljamo situacijo v zvezi s pojavom koronavirusa in sledimo navodilom NIJZ. Zato smo se iz preventivnih razlogov odločili, da bo naš salon in proizvodnja zaprta dokler ne dobimo informacije, da je situacija dovolj varna za nadaljevanje z delom.
Za vsa morebitna vprašanja, povpraševanja ali katerekoli tehnične informacije smo vam na voljo preko naših elektronskih naslovov in telefonov.

 

Aktualna ponudba najbolj prodajanih modelov po neverjetnih cenah. Hitri dobavni roki in pestra izbira.