Covid- 19 - OBVESTILO

Obvsetilo glede COVID-19


Tako kot vsi, tudi v našem podjetju budno spremljamo situacijo v zvezi s pojavom koronavirusa in sledimo navodilom NIJZ. Zato smo se iz preventivnih razlogov odločili, da bo naš salon in proizvodnja zaprta dokler ne dobimo informacije, da je situacija dovolj varna za nadaljevanje z delom.
Za vsa morebitna vprašanja, povpraševanja ali katerekoli tehnične informacije smo vam na voljo preko naših elektronskih naslovov in telefonov.Naprošamo vse, ki karkoli od zgoraj naštetega potrebujete,

da se obrnete na elektronski naslov in telefon:


Email: info@delutech.si


Telefon: 059 031 021Pomembno je, da v teh trenutkih poskrbimo za mirno kri in pomirimo sočloveka. Zaradi hitro razvijajočega stanja so ukrepi preventivni in prosimo za razumevanje.

Ostanite zdravi in se vidimo kmalu,
Ekipa DELUTECH

ISKALNIK:NAZADNJE OBJAVLJENO:

V podjetju DELUTECH  v svoje vrste zaradi hitre rasti podjetja ponovno iščemo nove sodelavce. Aktualno delovna mesta si lahko ogleda na spodnji povezavi.

Tako kot vsi, tudi v našem podjetju Delutech budno spremljamo situacijo v zvezi s pojavom koronavirusa in sledimo navodilom NIJZ. Zato smo se iz preventivnih razlogov odločili, da bo naš salon in proizvodnja zaprta dokler ne dobimo informacije, da je situacija dovolj varna za nadaljevanje z delom.
Za vsa morebitna vprašanja, povpraševanja ali katerekoli tehnične informacije smo vam na voljo preko naših elektronskih naslovov in telefonov.

 

Aktualna ponudba najbolj prodajanih modelov po neverjetnih cenah. Hitri dobavni roki in pestra izbira.