O podjetju

Podjetje Delutech odlikuje dolgoletna družinska tradicija in ponosni smo, kako smo se od skromnih začetkov razvili v prepoznavno in zaupanja vredno podjetje. Svojo poslovno pot smo začeli kot majhno podjetje, specializirano za izdelavo rolet ter ostalih rolo sistemov. S svojim trudom, delom in poštenim odnosom do strank smo se postopoma razvijali in iz leta v leto povečevali svoj prodajni program ter ga pričeli širiti tudi na druge trge. Sčasoma smo prerasli v podjetje, ki pod eno streho ponuja celotno ponudbo stavbnega pohištva. Z lastno proizvodnjo oken in vrat na modernih proizvodnih strojih zagotavljamo izdelke visoke kakovosti ter hitro izdelavo po meri.

Na podlagi bogatega znanja in poznavanja materialov vam z veseljem svetujemo in pomagamo pri odločitvi. Na nas se lahko zanesete, saj je ena od naših ključnih prioritet zanesljivost, ki temelji na tradiciji, znanju, izkušnjah in inovativnosti. Naši izdelki so naše ogledalo, vaše zadovoljstvo z njimi pa merilo za uspeh. To potrjujejo tudi številna priznanja in sodelovanja, ki smo jih z našim delom pridobili.

Zakaj izbrati DELUTECH?

Izdelava in montaža na enem mestu – za vse naše izdelke vam nudimo strokovno montažo, ki jo izvaja lastna ekipa, s tem pa vam zagotavljamo vrhunsko kakovost.

Kratki dobavni roki – zaradi lastne proizvodnje in neposrednega sodelovanja z dobavitelji vam zagotavljamo kratke dobavne roke izdelkov.

Kakovostni materiali – na prvo mesto pri našem delu postavljamo kakovost, zato uporabljamo izključno preverjene materiale priznanih proizvajalcev.

Skladnost z evropskimi standardi – vsi naši izdelki so opremljeni z znakom CE, ki označuje skladnost izdelka z evropskimi standardi.

Širok nabor izdelkov – v našem prodajnem programu vam je na voljo široka paleta izdelkov najmodernejših dizajnov, ki jih lahko še dodatno prilagodimo vašim željam.

Izdelano v Sloveniji

Zaupajte slovenski kakovosti izdelave modernih vhodnih vrat z dolgoletno tradicijo.

Več >

Energetsko učinkovita vrata

S kakovostno izbiro vhodnih vrat lahko zmanjšate energetske izgube in mnogo prihranite.

Več >

Prednosti vrat Delutech

  • moderen videz in dizajn po meri kupca,
  • dolga življenjska doba in enostavno vzdrževanje,
  • visoka odpornost na različne vremenske vplive,
  • široka izbira stekel, kljuk, prijemal in dodatkov,
  • odlična toplotna in zvočna izolacija,
  • velika izbira dekorjev in barv,
  • kakovostni materiali.
Več >