PVC - ALU vhodna vrata

Vhodna vrata PVC – aluminij sodijo v sam vrh izolativnih vhodnih vrat, saj so izdelana iz visokokakovostnega 6-komornega PVC profila, oblečenega v aluminijasto oblogo, po tehnologiji Aluskin. Na zunanji strani imajo enostransko prekrivno polnilo debeline 3 mm, ki poskrbi za maksimalno varnost, robustnost in dolgo življenjsko dobo vrat. Ena izmed njihovih pomembnih odlik je tudi kakovostna protivlomna zaščita, zaradi katere so vse vaše dragocenosti popolnoma na varnem.

Alu vhodna vrata naredijo poseben pečat in zaokrožijo videz vašega doma ali stanovanja tudi z inovativnimi dizajni, ki jih lahko popolnoma prilagodimo vašim željam in potrebam. Z odločitvijo za alu vhodna vrata si zagotovite odlično zvočno in toplotno izolacijo, visoko stabilnost, dolgo življenjsko dobo in moderen videz, ki bo pritegnil mnoge poglede.

Sestava vrat

IZREDNA TOPLOTNA IZOLATIVNOST: Nadpovprečna debelina krila z zunanjo 3 mm alu ploščo omogoča izredno toplotno izolativnost in vaš prihranek pri stroških energije. Faktor toplotne izolativnosti že od 0,80 W/m2K!

IZREDNA VARNOST: Serijsko je v ponudbi zajeta 5-točkovna zapora na bunke, 3 mm debela zunanja plošča polnila iz aluminija, estetska varnostna rozeta proti prevrtanju in snemanju ter cilinder z dvostranskim varnostnim delovanjem in 3. ključi.

IZREDNA STATIKA: že v osnovni ponudbi nadstandardna debelina profilov, 3. kosi nastavljivih trodelnih varnostnih nasadlil ter patentirana izvedba krila z jekleno ojačitvijo, ki preprečuje zvijanje vrat v ekstremnih vremenskih pogojih.

Polnilo debeline:
- 54mm

Zasteklitev:
- 3-slojna

Standardna kljuka in rozeta znotraj

Aluminijast pohodni prag

Trije kosi nastavljivih 3-delnih varnostnih nasadil

Zunanji ALU panel

5-točkovno zaklepanje

2 tesnila

Estetska varnostna rozeta zunaj

Profilni cilinder PZ1 + 3. ključi

Izdelano v Sloveniji

Zaupajte slovenski kakovosti izdelave modernih vhodnih vrat z dolgoletno tradicijo.

Več >

Energetsko učinkovita vrata

S kakovostno izbiro vhodnih vrat lahko zmanjšate energetske izgube in mnogo prihranite.

Več >

Prednosti vrat Delutech

  • moderen videz in dizajn po meri kupca,
  • dolga življenjska doba in enostavno vzdrževanje,
  • visoka odpornost na različne vremenske vplive,
  • široka izbira stekel, kljuk, prijemal in dodatkov,
  • odlična toplotna in zvočna izolacija,
  • velika izbira dekorjev in barv,
  • kakovostni materiali.
Več >